Ieder kind heeft recht op een veilig en stabiel thuis. Met jouw hulp vormen we een krachtig vangnet voor de vergeten kinderen. Samen zorgen wij ervoor dat zij ‘gewoon’ kind kunnen zijn, zich positief ontwikkelen en beter met de problemen thuis kunnen omgaan. Met jouw steun zorgen we dat ze zich weer gehoord, gezien en begrepen voelen, en strijden we voor betere jeugdzorg. Bedankt!

Geef vergeten kinderen een toekomst!

Met jouw hulp kunnen vergeten kinderen onbezorgd plezier hebben bij onze activiteiten. En zorgen we ervoor dat ze op een veilige en stabiele plek wonen. Zodat ze een toekomst hebben om naar uit te kijken. Help jij mee?

Wat doet Het Vergeten Kind?

Het Vergeten Kind vraagt heel Nederland om niet langer weg te kijken maar mee te strijden voor de vergeten kinderen van Nederland. Helaas kunnen we niet altijd voorkomen dat het thuis niet fijn is, maar met elkaar kunnen we een vangnet vormen voor deze kinderen. Door naar ze te luisteren en ze echt te zien. Door met elkaar voor ze op te komen bij beleidsmakers waardoor de jeugdzorg verbetert. Door ze samen met vele vrijwilligers een onbezorgde, onvergetelijke tijd te geven waarbij ze weer even gewoon kind mogen zijn. En door donateur te worden zodat we er alles aan kunnen doen om ervoor te zorgen dat geen kind in Nederland er alleen voor staat.

Privacybeleid

Jouw gegevens worden nooit verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en -als je een telefoonnummer invult- om je op de hoogte te houden over onze strijd voor een beter leven voor vergeten kinderen en hoe jij daarbij kan helpen. Wil je ons hele privacy statement lezen, klik dan hier.