Ja, ik help mee

Bouw mee aan Heppie Hotel Almere,  een liefdevolle plek voor tienduizenden kwetsbare kinderen.  Een plek waar kinderen weer tot bloei kunnen komen. Met jouw donatie kunnen we dit realiseren! Dus doneer nu!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling
Ja, ik machtig Het Vergeten Kind om jaarlijks geld af te schrijven
Voorwaarden

Het Vergeten Kind gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze donateursadministratie en om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat op elk gewenst moment aan ons laten weten door een email te sturen naar info@hetvergetenkind.nl

Vergeet ze niet, bouw mee!

Bouw mee aan de toekomst van kwetsbare kinderen, bouw mee aan Hotel Heppie Almere!

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. We geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. We knokken er heel hard voor hun situatie te verbeteren. Om ze een plek te geven waar zorgen, angst en verdriet plaatsmaken voor fijne herinneringen, zelfvertrouwen en nieuwe vriendjes. Zodat ze weer kunnen dromen van een mooie toekomst. We willen in 2019 starten met de bouw van Hotel Heppie Almere, een liefdevolle plek voor al die duizenden kinderen die het nodig hebben. Dat verdient toch elk kind?

We kunnen dit niet alleen, jouw hulp is ook en juist nu hard nodig! Bouw mee aan de toekomst van kinderen die ten onder dreigen te gaan aan trauma’s en negatieve ervaringen. Doneer nu.

Page image