Samen staan we sterk voor vergeten kinderen

Het is enkel en alleen dankzij mensen zoals jij dat we door kunnen gaan met het structureel verbeteren van het welzijn van de meest kwetsbare kinderen in Nederland. Help mee, doneer nu.

Frequentie

U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Mobiel is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling
Ja, ik machtig Het Vergeten Kind om jaarlijks geld af te schrijven
Voorwaarden

Jouw gegevens worden nooit verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en -als je een telefoonnummer invult- om je op de hoogte te houden over onze strijd voor een beter leven voor vergeten kinderen en hoe jij daarbij kan helpen. Wil je ons hele privacy statement lezen, klik dan hier.

Ieder kind een liefdevol thuis met vertrouwde gezichten

Kinderen die in het jeugdzorgsysteem terechtkomen krijgen veel te veel verschillende hulpverleners te zien. Al deze veranderende gezichten zijn niet goed voor het herstel en de ontwikkeling van deze kwetsbare kinderen. Het steeds weer opnieuw leren vertrouwen, weer opnieuw over een trauma vertellen en steeds weer een vertrouwenspersoon kwijtraken, is boven op de trauma's die ze al hebben, psychisch erg zwaar. Het kind begrijpt niet waarom hulpverleners maar komen en gaan. Het geeft ze het gevoel dat ze telkens in de steek worden gelaten en alleen op de wereld zijn. Dit moet stoppen!

Van 13 januari tot 10 februari 2020 voeren wij actie om om de problematiek van het continu wisselen van hulpverleners zichtbaar te maken, deze kinderen een stem te geven en te strijden voor verbetering van de situatie. Teken ook de petitie ‘Stop het wisselen van hulpverleners’!