Jouw hulp is hard nodig

Bouw mee aan de toekomst van kinderen die ten onder dreigen te gaan aan trauma’s en negatieve ervaringen. We knokken er heel hard voor hun situatie te verbeteren, waardoor zij toch hun plek kunnen vinden in onze maatschappij. Dat kunnen we niet alleen. Help je mee?

Frequentie

U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Mobiel is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling
Ja, ik machtig Het Vergeten Kind om jaarlijks geld af te schrijven
Voorwaarden

Jouw gegevens worden nooit verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en -als je een telefoonnummer invult- om je op de hoogte te houden over onze strijd voor een beter leven voor vergeten kinderen en hoe jij daarbij kan helpen. Wil je ons hele privacy statement lezen, klik dan hier.

Ruim 100.000 kinderen in Nederland groeien niet veilig en liefdevol op

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. 

Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en ook niets aan kunnen veranderen, maar waar ze wel de dupe van zijn. Zoals verslavingen, grote schulden en psychische problemen.De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, verdrietig en boos. Zo hoort een kinderleven toch niet te zijn?

Daarom Stichting Het Vergeten Kind. Wij willen dat deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen.