LAAT ZOMERDROMEN UITKOMEN 

Terwijl veel kinderen volop genieten van de zomervakantie zit Sophie, net als 55.000 andere kinderen, zes weken lang eenzaam in een jeugdzorginstelling. Zij kunnen niet meer thuis wonen en ervaren meer dan eens dat hun leventje anders verloopt en er voor hen minder mogelijkheden zijn. Ze voelen zich vaak 'opgesloten', geïsoleerd en raken gefrustreerd. Juist deze kinderen dromen van een leuke zomer, om gewoon te kunnen spelen met andere kinderen en hun heftige ervaringen te vergeten.

Wij willen hier verandering in brengen en daarom organiseren wij deze zomer verschillende dagjes uit naar pretparken en dierentuinen om Sophie en zoveel mogelijk andere kinderen een onvergetelijke ervaring te geven. Dit kunnen we alleen met jouw steun. Dankzij jouw bijdrage kunnen we zomerdromen uit laten komen en de levens van kinderen weer kleur geven. Help je mee?

 

Page image

Ja, ik help mee

Frequentie

U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling
Ja, ik machtig Het Vergeten Kind om jaarlijks geld af te schrijven
Voorwaarden

Het Vergeten Kind gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze donateursadministratie en om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat op elk gewenst moment aan ons laten weten door een email te sturen naar info@hetvergetenkind.nl