Ja, ik help mee

Het Vergeten Kind organiseert activiteiten en evenementen die een directe positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen. Daarnaast richten we ons ook op duurzame, structurele verbetering van hun situatie. Help je mee? 

Frequentie

U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling
Ja, ik machtig Het Vergeten Kind om jaarlijks geld af te schrijven
Voorwaarden

Het Vergeten Kind gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. We gebruiken uw gegevens voor onze administratie en -als u een telefoonnummer invult- om u te informeren over onze campagnes en op welke wijze u ons nog meer kunt steunen. Wilt u ons hele privacy statement lezen klik dan hier.

Geef om kwetsbare kinderen in Nederland. Help mee en doneer.

Duizenden kinderen in Nederland slapen ‘s avonds niet in hun eigen bedje. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. Thuis wonen gaat niet meer. Dat maakt onzeker en boos.

Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen. Problemen van hun ouders, waar kinderen niets aan kunnen doen en ook niets aan kunnen veranderen. Maar waar ze wel de dupe van zijn. Verslavingen, grote schulden en psychische problemen van ouders zetten kinderen volledig klem. Ze raken eenzaam en geïsoleerd. Zo hoort een kinderleven toch niet te zijn?

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. We geven ze een stem en vertellen hun verhaal. Zodat ze niet vergeten worden. We knokken er heel hard voor hun situatie te verbeteren. Om ze weer echt kind te laten zijn en hun zorgen, angst en verdriet plaatsmaken voor fijne herinneringen en zelfvertrouwen. Zodat ze weer kunnen dromen van een mooie toekomst. 

We kunnen dit niet alleen, jouw hulp is juist nu hard nodig! Bouw mee aan de toekomst van kinderen die ten onder dreigen te gaan aan trauma’s en negatieve ervaringen. Doneer nu.