Ja, ik help mee

Ruim honderdduizend kinderen in Nederland hebben geen fijne thuissituatie. Als wij deze kinderen omarmen, helpen we ze om een mooie toekomst op te bouwen. Help mee!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling
Ja, ik machtig Het Vergeten Kind om jaarlijks geld af te schrijven
Voorwaarden

Het Vergeten Kind gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze donateursadministratie en om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat op elk gewenst moment aan ons laten weten door een email te sturen naar info@hetvergetenkind.nl

GEEF!

Ruim 100.000 kinderen groeien op in een onveilige of instabiele thuissituatie. Zij groeien op in een onveilige of instabiele thuissituatie met meerdere problemen, worden verwaarloosd of mishandeld. Dit is in iedere schoolklas gemiddeld één kind. Bij 55.000 kinderen gaat het zelfs zo mis, dat ze noodgedwongen niet meer thuis kunnen wonen

Wij willen hier verandering in brengen. Wij strijden voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. We organiseren activiteiten en projecten die een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen. Maar we ondernemen ook initiatieven om hun situatie duurzaam en structureel te verbeteren. Dankzij jouw bijdrage kunnen we dit realiseren. 

Als wij deze kinderen omarmen en weer kind laten zijn. Geven wij ze de ruimte om veilig op te groeien en plezier te maken. En geven wij hen zicht op een mooie toekomst. Geef jij ook?

Help mee, help hen, help ons. Geef een klein gebaar.