Vraag nu gratis het online magazine 'GEEF' aan

Het Vergeten Kind stelde speciaal voor de feestmaand een digitaal magazine samen boordevol ideeën voor een onvergetelijke feestmaand! 

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.
Voorwaarden

Het Vergeten Kind gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en om je op de hoogte te houden van deze en toekomstige campagnes. Je kunt ook telefonisch benaderd worden. Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat op elk gewenst moment aan ons laten weten door een email te sturen naar info@hetvergetenkind.nl

GEEF... aandacht aan elkaar
December is dé feestmaand om gezellig samen door te brengen en elkaar aandacht te geven. Het Vergeten Kind verzamelde de leukste ideeën en tips om alles uit de onvergetelijk decembermaand te halen.

Elk kind verdient een warm en liefdevol thuis tijdens de feestdagen. Dat gaat niet om het geven van cadeaus, maar vooral om het geven van aandacht. Dat deze aandacht zo belangrijk is, willen wij tijdens de feestdagen aan elk gezin in Nederland laten weten door dit magazine te verspreiden. Want wat een kind bijblijft is de warmte, liefde en gezelligheid tijdens de feestdagen. Meer dan grote cadeaus.

Vraag gratis ons digitale magazine aan en laat je inspireren door verschillende BN’ers!

Het Vergeten Kind
Voor ruim 100.000 kinderen in Nederland is zo’n gezellige decembermaand helaas niet vanzelfsprekend. Zij groeien op in gezinnen met meervoudige problematiek. Bij ongeveer 55.000 kinderen is de situatie zelfs zo ernstig dat thuis wonen niet meer mogelijk is. Daarom organiseren wij activiteiten, projecten en initiatieven die een directe positieve invloed hebben op het welzijn van kwetsbare kinderen, de verbinding met de ouders en het netwerk om het kind heen. 

Page image