JA, IK HELP MEE

Juist nu hebben we jouw steun hard nodig. Onder andere om initiatieven te steunen die ervoor zorgen dat het doorverhuizen stopt. Daarnaast doet Het Vergeten Kind nog veel meer zodat kwetsbare kinderen zich weer gehoord, gezien en geliefd voelen. Bouw mee aan de toekomst van kinderen die ten onder dreigen te gaan aan trauma’s en negatieve ervaringen. Word donateur.

Maandelijkse donatie

U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling
Ja, ik machtig Het Vergeten Kind om jaarlijks geld af te schrijven
Voorwaarden

Het Vergeten Kind gaat zeer zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Deze gegevens worden bijvoorbeeld niet verstrekt aan derden. In onze privacyverklaring lees je alle details. Aanvullende vragen hierover beantwoorden we graag via info@hetvergetenkind.nl.

PETITIE ONDERTEKEND DOOR 83.400 PERSONEN!

Op donderdag 7 februari is de petitie overhandigd aan Minister Hugo de Jonge van VWS. Maar liefst 83.400 mensen ondertekenden onze petitie en laten hiermee zien dat zij ook vinden dat het doorverhuizen van uit huis geplaatste kinderen moet stoppen! 

Met het aanbieden van de petitie aan politici en beleidsmakers is de volgende stap gezet om dit probleem aan te pakken. Maar hier eindigt het voor ons niet, de verandering begint nu pas.