DONEER EENMALIG

Laat zien dat jij de kwetsbare kinderen van Nederland niet vergeet deze kerst! Doneer eenmalig en ontvang het complete digitale boekje met alle recepten en verhalen. 

Frequentie

U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Mobiel is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling
Ja, ik machtig Het Vergeten Kind om jaarlijks geld af te schrijven
Actievoorwaarden

Na ontvangst van je donatie, krijg je een SMS met een link. Na het bevestigen van de link in de SMS, kun je de complete versie van het Hartenhuis-kerstdessertsboekje downloaden. Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. 

Niet alle kinderen vieren kerst thuis
Duizenden kinderen in Nederland kijken helemaal niet uit naar kerst. Juist dan wordt pijnlijk duidelijk dat ze anders zijn en er alleen voor staan, waardoor ze zich geïsoleerd en eenzaam voelen. Een hoofd vol zorgen in plaats van vrolijke kerstliedjes zingen aan een mooi gedekte tafel.

Geef een kind een magische kerst cadeau!
Laat zien dat jij de kwetsbare kinderen van Nederland niet vergeet deze kerst! Als je eenmalig doneert bezorg je kwetsbare kinderen een onvergetelijke kerst én jezelf het complete Hartenhuis-kerstdessertsboekje (digitaal). Hierin vind je naast recepten van Meester Patissier Hidde de Brabander ook recepten en verhalen van kwetsbare kinderen en van ambassadeurs Natasja Froger, Juvat Westendorp en Saar Koningsberger.

Wil jij het Hartenhuis-kerstdessertsboekje in je brievenbus ontvangen? Word donateur van Het Vergeten Kind en we sturen het meteen naar je toe!