GRATIS MINIBOEKJE

Laat de kwetsbare kinderen van Nederland zien dat je ze een warm hart toedraagt door een Hartenhuis-kerstdessert te maken!

Laat je gegevens achter, dan sturen we je een gratis SMS met een link naar de miniversie van het Hartenhuis-kerstdessertsboekje.

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Mobiel is verplicht.
Actievoorwaarden

Als je deelneemt aan deze actie, kan Stichting Het Vergeten Kind telefonisch contact met je opnemen om meer te vertellen over hoe wij kwetsbare kinderen steunen dankzij giften en hoe jouw steun hieraan kan bijdragen. Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. 

Niet alle kinderen vieren kerst thuis
Duizenden kinderen in Nederland kijken helemaal niet uit naar kerst. Juist dan wordt pijnlijk duidelijk dat ze anders zijn en er alleen voor staan, waardoor ze zich geïsoleerd en eenzaam voelen. Een hoofd vol zorgen in plaats van vrolijke kerstliedjes zingen aan een mooi gedekte tafel.

Maak een toet waar je goed mee doet!
Het Vergeten Kind vraagt aandacht voor dit verborgen kinderleed. Dat doen we op een positieve manier, door middel van iets waar (vrijwel) iedereen van houdt: toetjes! Meester Patissier en 24Kitchen-presentator Hidde de Brabander maakte een speciale Hartenhuis-taart. Het Hartenhuis is het symbool van de stichting voor een veilig liefdevol thuis, iets wat elk kind behoort te hebben. 

Maak de Hartenhuis-taart en geniet met elkaar van een hartverwarmende kerst.

Wil je het complete Hartenhuis-kerstdessertsboekje ontvangen? Doe dan een eenmalige donatie.