Vraag nu GRATIS een zakje Vergeet-mij-niet zaadjes aan

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Telefoon is verplicht.
Voorwaarden

Het Vergeten Kind gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens houden wij enkel voor eigen gebruik. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en om je op de hoogte te houden van deze en toekomstige campagnes. Als je jouw telefoonnummer hebt ingevuld kun je ook telefonisch benaderd worden hierover. Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat op elk gewenst moment aan ons laten weten door een email te sturen naar info@hetvergetenkind.nl

Bekijk hier onze privacy voorwaarden

Ruim 100.000 kinderen groeien op in een onveilige of instabiele thuissituatie. Dit is in iedere schoolklas gemiddeld één kind. Bij 55.000 kinderen gaat het zelfs zo mis, dat ze noodgedwongen niet meer thuis kunnen wonen. Als kinderen verwaarloosd of mishandeld worden, tekent dit hun verdere leven. Vooral in de zomervakantie ervaren deze kwetsbare kinderen dat hun leven anders verloopt en er voor hen minder mogelijkheden zijn. Ze voelen zich vaak 'opgesloten', geïsoleerd en raken gefrustreerd. Juist deze kinderen dromen van een leuke zomer, om gewoon te kunnen spelen met andere kinderen en zorgeloos kind te kunnen zijn.

Vraag daarom nu GRATIS een zakje bloemzaadjes aan om in je tuin, balkon of in een perk de Vergeet-mij-nietjes te planten. Geef ze deze zomer de zorg en aandacht die ze nodig hebben waardoor ze volgend jaar kunnen bloeien. Door het planten van deze bloemetjes laat jij zien dat je kwetsbare kinderen in Nederland niet vergeet. Want ook zij hebben zorg en aandacht nodig zodat ze (weer) tot bloei kunnen komen.

 

Page image