DOWNLOAD GRATIS DE WOEZEL & PIP KLEURPLAAT

Teken mee en geef weer kleur aan de zomer van deze kinderen! Dit doe je door de Woezel & Pip zomer kleurplaat te downloaden. Want bij elke gedownloade kleurplaat doneert Het Guusje Nederhorst Fonds € 1,- om zomerdromen écht waar te maken!* Dus teken mee! 

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.
Voorwaarden

Het Vergeten Kind gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en om je op de hoogte te houden van deze en toekomstige campagnes. Als je jouw telefoonnummer hebt ingevuld kun je ook telefonisch benaderd worden hierover. Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat op elk gewenst moment aan ons laten weten door een email te sturen naar info@hetvergetenkind.nl

* Het Guusje Nederhorst Fonds stelt een bedrag tot een maximum €20.000 beschikbaar aan deze actie

LAAT ZOMERDROMEN UITKOMEN

Terwijl veel kinderen volop genieten van de zomervakantie zit Sophie zes weken lang eenzaam in een jeugdzorginstelling. Zij kan net als 55.000 andere kinderen niet meer thuis wonen. Zij ervaren meer dan eens dat hun leventje anders verloopt en er voor hen minder mogelijkheden zijn. Ze voelen zich vaak 'opgesloten', geïsoleerd en raken gefrustreerd. Juist deze kinderen dromen van een leuke zomer, om gewoon te kunnen spelen met andere kinderen en hun heftige ervaringen te vergeten.

Wil jij ook dat de zomer van kinderen zoals Sophie meer kleur krijgt? Download dan de Woezel & Pip kleurplaat. Het Guusje Nederhorst Fonds doneert bij elke download € 1,- om zomerdromen waar te maken en hen een onvergetelijk dagje uit naar een pretpark of dierentuin te geven!