Gun jij een kind een zorgeloze zomerdag?

Voor € 20 krijgt één kind een compleet verzorgde dag in een park. Als je € 40 doneert kunnen twee kinderen mee op Zomertour. En voor € 60 bezorg je drie kinderen een fantastische zomerdag! Help je mee kwetsbare kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen?

Frequentie

U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling
Ja, ik machtig Het Vergeten Kind om jaarlijks geld af te schrijven
Voorwaarden

Het Vergeten Kind gaat zorgvuldig om met je gegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en -als je een telefoonnummer invult- om je te informeren over onze campagnes en op welke wijze je ons nog meer kunt steunen. Wil je ons hele privacy statement lezen klik dan hier.

Duizenden kinderen hebben geen fijne zomervakantie

Ze hebben het moeilijk, omdat er thuis veel problemen zijn. Juist wanneer school wegvalt, hebben ze geen mogelijkheid meer om aan de spanningen van thuis te ontsnappen. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders kunnen wonen. Ze hebben al veel meegemaakt in hun jonge leventje en dat laat diepe sporen na. Een vakantie, een uitje of een dagje weg? Het zit er niet in voor deze kinderen. Terwijl juist zij hard toe zijn aan even onbezorgd genieten en plezier maken. Daarom organiseert Het Vergeten Kind de Heppie Zomertour! Zodat zorgen plaats maken voor een glimlach en ze de toekomst weer zonnig tegemoet zien. Gewoon weer even kind kunnen zijn!

Wij nemen ruim 2.000 kinderen, samen met hun gezinnen of begeleiders, mee naar vier van de allerleukste parken van Nederland. De Heppie Zomertour gaat op 23 juli van start in de Efteling. Vervolgens rijden de bussen op 6 augustus naar Dierenpark Amersfoort en op 30 augustus bezoeken we Familiepark Drievliet. We sluiten de Zomertour op 8 september af in Attractiepark Slagharen.

Deze onvergetelijke zomerdagen kunnen wij enkel en alleen organiseren dankzij de steun van onze donateurs, zakelijke partners en uiteraard de parken die tegen zeer gereduceerde tarieven of zelfs kosteloos meewerken.

Page image