Teken de petitie

zodat kinderen in de opvang de juiste zorg krijgen

Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.
Actievoorwaarden

Het Vergeten Kind gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden voor commerciële doeleinden. We gebruiken je gegevens voor onze administratie en om je op de hoogte te houden van deze en toekomstige campagnes. Als je jouw telefoonnummer hebt ingevuld kun je ook telefonisch benaderd worden hierover. Als je op deze informatie geen prijs stelt, kun je dat op elk gewenst moment aan ons laten weten door een email te sturen naar info@hetvergetenkind.nl

Rosa is 15 maanden. Ze woont op een geheime plek in een vrouwenopvang, ergens in Nederland. Buren brachten Rosa met haar moeder naar het ziekenhuis, nadat ze hadden gezien hoe Rosa’s moeder door haar vader bewusteloos was geslagen…

Jaarlijks worden er 7.000 kinderen zoals Rosa, samen met een ouder, noodgedwongen opgevangen in de vrouwen- en maatschappelijke opvang. Ze zijn dakloos of zijn slachtoffer van kindermishandeling, verwaarlozing of seksueel misbruik. 

De hulpverleners in de opvang doen ontzettend goed werk, maar toch krijgen heel veel kinderen niet de hulp die ze zo hard nodig hebben, omdat het geld hiervoor ontbreekt. Daar moet verandering in komen. Want juist voor deze kwetsbare kinderen is deskundige begeleiding en een veilige plek van levensbelang. Alleen dan kunnen patronen van geweld en verwaarlozing doorbroken worden.

Met jouw handtekening kunnen wij dit probleem zichtbaar maken en de politiek overtuigen om nog in 2017 in deze kwetsbare groep te investeren.

Rosa en de duizenden andere kinderen die in de opvang wonen kunnen er niets aan doen dat ze in deze situatie zitten. Ze zijn er wel de dupe van. Laten we ze niet vergeten. Teken daarom nu de petitie!

Page image